ASIAKASKOKEMUKSIA

Terapia Evimerian asiakkaiden kokemuksia palveuista:

"Kiitos sinulle, että nostit puheistani esille tärkeitä pointteja, jotka herättelivät minua arvostamaan itseäni ja pitämään huolta omasta hyvinvoinnistani. Sehän on edellytys siihen, että parisuhdekin voi hyvin. Tai sitten parisuhde päättyy, mutta pääasia olisi olla onnellinen. 

En usko, että meidän parisuhde kuitenkaan on päättymässä, kkoska sain sinun kauttasi rohkeutta nostaa asiat parisuhteessa esille. siitäkin huolimatta, että tulisin hyälyksi.

Kokemus oli hyvä ja korjaava. 

Oikein hyvää ja onnellisa Uutta Vuotta!"

Nainen 40+


"Moikka Miia,

Nyt on kesäloma lusittu ja takaisin työn äärellä, ja lupasin sinulle laittaa kuulumisiani. Ihan ensiksi haluan kiittää ihan valtavasti siitä avusta, mitä sain viimeisen vuoden aikana! Kuten jo kesäkuussa sinulle sanoin, et tiedä kuinka onnellinen olen, että juuri sinä otit minuun ... kautta yhteyttä. Koen, että kanssasi oli helppo jutella, ja sain sinulta juuri tarvittavat eväät eteenpäin elämässä.

Kesälomani meni hyvin, vaikka välillä yksin oleminen ja siihen totuttelu olikin aikamoista kamppailua. Ympärilläni on aivan ihania ihmisiä, ja loppujen lopuksi nautin koko kesästä aivan valtavasti. Tuntuu, että harteiltani on eron myötä tippunut satakiloa painolastia. On ihana kuulla ystäviltä, että olen "herännyt Henkiin", ja uusia ihmisiä tavatessa olenkin taas uskaltanut olla oma itseni, iloinen ja seurallinen. Tähän varmasti paljon vaikuttanut se, että enää ei tarvitse murehtia. Voin siis keskittää energiani juuri niihin ihmisiin, kenen kanssa milläkin hetkellä olen.

Voin siis kaikin puolin sanoa, että nyt elämä hymyilee, ja olen jopa pelostani huolimatta nauttinut tästä sinkkuudesta, yksinolo tuo vapautta spontaaniudelle ja uusille kohtaamisille. Sainpa taas ilmoittauduttua mukaan avoimen yliopiston kurssien lisäksi joukkuevoimistelun pariinkin, joten syksy tuo tullessaan paljon uutta ja mukavaa tekemistä, ja mieli on avoin kaikelle uudelle.

Laskin, että taisin käydä luonasi reilun 10 kertaa, ja ne ovat olleet aikuisiän matkani kannalta yksi tärkeimpiä tunteja. Tukesi, ajatuksia herättävät kysymyksesi ja rauhallinen olemus keskusteluissa ovat auttaneet minua ihan hurjasti rankan kokemukseni läpikäymisessä. Tuntui, että vaikka matka oli välillä hyvinkin vaikea, välillä pelotti tulla tapaamisiin, ja joskus lähdin luotasi itkien, niin jälkikäteen ymmärrän , miten tärkeää on myös mennä ihan niihin kaikkein kipeimpiikinkin mielen sopukoihiin, jotta asioista voi päästä eteenpäin.

Arvostan tapaasi työskennellä, et tarjonnut valmiita vastauksia, vaan herätit oikeilla kysymyksillä minut itseni ajattelemaan ja tekemään päätökset, jotka ovat auttaneet minua eteenpäin. Jaksoit aina myös ihanasti muistuttaa siitä, kuinka oli mielestäsi vahva ihminen kaiken tämän keskellä. Tunnen nyt olevani sellainen, vaikka aina usko ei ole ollut niin kova.

Lämmin kiitos siis sinulle Miia kaikesta, ja ihanaa syksyä sinulle!

Nainen 30


FYSIOAKUSTINEN TUOLIHOITO:

"Kävin Evimeriassa fysioakustisessa tuolihoidossa. Olen kärsinyt aika-ajoin selkäkivuista, joihin olen hakenut apua  hierojalta. Tuolin mekanismi oli mielenkiintoinen. Otin hoidoksi hartia / selkähoidon 20min ja oletin, että hoito  kohdistuu pelkästään näihin osa-alueisiin. Yllätyksekseni tuolissa olevat matalaäänitaajuus värinät kohdistuivat myös  jalkoihin. Hoito oli erittäin rentouttava ja täysin kivuton. Olotila hyvä hoidon jälkeen ja  seuraavana päivänä myös. Auttoi jumissa oleviin lihaksiin. Voin suositella kaikille!"

MIES 40+

 

PARITERAPIA

"Kävimme puolisoni kanssa Evimeria oyllä pariterapiassa. Alkuun tapaaminen jännitti,sillä meistä kumpikaan ei aiemmin ollut terapiassa käynyt. Terapeutti oli asiallinen ja mikä helpotti omaa oloa, oli se, että hän kertoi heti ensimmäisen käynnin yhteydessä keskustelun olevan luottamuksellista. Aihealueemme oli ehkä pariterapiassa perinteeksi luokiteltava haluttomuus. Alkuun tapasimme tiiviisti 1xvkossa. Haastavinta alkuun oli kommunikointi. Kävimme läpi meidän yhteistä elämäämme puolison kanssa. Etsimme molemmat positiivisia vaikutteita parisuhteeseemme. Koimme, että terapian aikana esille nousseet ajatukset olivat monessa suhteessa, hyvällä tapaa yhteydessä toisiisa. Huomasimme myös, että asenteemme keskustelemiseen keskenämme muuttui. Saimme terapeutilta erilaisia harjoitteita, joita kokeilimme ja joista oli apua. Yksi miellyttävimmistä harjoitteista oli hellyysharjoitus. Terapeutin sanat: "pienin askelin eteenpäin" myös auttoivat uskomaan siihen, että tästä tulee vielä jotain, ja tulihan siitä."

Mies 40 + 

 

FYSIOAKUSTINEN TUOLIHOITO

"Löysin tiedot tuolihoidosta Terapiakeskus Manuellen sivuilta. Otin yhteyttä Miiaan ja varasin itselleni ajan kipuhoitoon. Olen aiemmin käynyt  muualla tuolihoidossa ja kokenut sen hyväksi avuksi erilaisten vaivojen vuoksi. Säännöllisellä käynnillä vaikutteet ovat paremmat. Olen  ottanut sarjahoitoja 1 -2 kertaa viikossa ja sitten pitänyt taukoa. Tuoli tuo ihanan rentouden ja taustalta tulevat luonnonäänet (linnunlaulu ja  metsän äänet) lisäävät sitä entisestään. Ihanaa, että tällainen ihmetuoli on keksitty."

NAINEN 60+Latest issues


Contact

Evimeria
puh. +358 45 605 0265
email: info@evimeria.fi